تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام! واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم

جیک سالیوان: امکان پیشبرد یک توافق دیپلماتیک قطعی با ایران وجود دارد

مشاور امنیت ملی کاخ سفید درباره مذاکرات وین گفته است:هنوز فضا برای تلاش دیپلماتیک و امکان پیشبرد یک توافق دیپلماتیک قطعی با ایران وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۴ - ۰۲ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 23
کد خبر: ۱۱۴۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید که به سرزمین اشغالی فلسطین سفر کرده است روز چهارشنبه به روزنامه اسراییلی "هاآرتص" در مورد مذاکرات هسته ای جمهوری اسلامی ایران با گروه ۱+۴ گفت : هنوز "فضا برای تلاش دیپلماتیک" و امکان پیشبرد یک توافق دیپلماتیک قطعی با ایران وجود دارد.

وی با فضا سازی علیه برنامه هسته‌ای ایران فشار و قاطعیت را برای تلاش دیپلماتیک در راستای حصول اطمینان از آنچه که عدم دستیابی ایران به سلاح اتمی خواند، جزو سیاست های مورد نظر کاخ سفید برشمرد.

سالیوان در پاسخ به این سوال روزنامه اسراییلی مبنی بر اینکه "آیا آمریکا نیروی نظامی خود را علیه برنامه هسته‌ای ایران بسیج خواهد کرد؟" مدعی شد: تنها دو گزینه مطرح شده وجود ندارد.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید ادعاکرد که ایالات متحده و دیگر قدرت‌های جهانی پشت درهای بسته یک ضرب‌الاجل برای مذاکرات هسته‌ای با ایران تعیین کرده‌اند که «طی هفته‌ها» به پایان می‌رسد.

سالیوان در سخنانی کوتاه در ابتدای دیدار خود با نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی در شهر قدس گفت که تل آویو و واشنگتن بر سر یک "دو راهی حساس" در مورد مسائل مختلف امنیتی قرار دارند.

وی افزود: "مهم است که با هم بنشینیم و یک استراتژی و دیدگاه مشترک را ایجاد کنیم.

مقامات رژیم صهیونیستی نگران تمایل بیش از حد جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا برای دستیابی به یک توافق موقت با ایران هستند. این رژیم با نگرانی از دستیابی به یک توافق در مذاکرات وین بین ایران و ۱+۴ اقدامات بسیاری را برای فضا سازی علیه برنامه هسته‌ای ایران انجام می‌دهد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر